Leonie Bentveld

Exactcross Mol

Na een week goed te hebben bijgetraind in Spanje was het weer tijd om te crossen.
Ik stond aan de start in Mol. Hier werd op het terrein van het Recreatiedomein Zilvermeer de Exactcross georganiseerd.
De wedstrijd was pas om kwart over vier dus het parcours was voorzien van extra verlichting want het begint dan al te schemeren.

Een zwaar parcours met veel zand en lange loopstroken. We stonden met maar liefst 59 rensters aan de start. Gelukkig was ik heel goed weg en kon ik als tweede het veld in. Na een goede wedstrijd en vooral een goede slotronde wist ik als 9de over de finish te komen. Zo wist ik nog wat UCI punten te behalen.
Aankomende weken, want dit is echt de periode van de crossen, zal ik een drukker schema afwerken dan normaal.
27/12/2022: Zolder
30/12/2022: Loenhout
03/01/2023: Herentals
08/01/2023: Zonhoven

foto’s: sportfotografie Henk en Vic Geerlings