Leonie Bentveld

Zilver op EK 2021!

Vandaag voor het eerst in het oranje tenue van Team NL mogen rijden. Gisteren moesten we ons melden in het hotel waarna, nadat alles in gereedheid was gebracht, we met alle renners van Team NL het parcours gingen verkennen. Dat beloofde wat. Het lag er heel snel bij maar er hadden van mij wel wat meer technische onderdelen in mogen zitten dus afwachten maar. Mijn start was vanochtend om 11:00 uur. Op een zwaar maar snelle ronde gingen we met 60 junioren dames van start. Ik reed als 3e het veld in maar wist al snel op te schuiven naar plek 2. Zoë Backstedt had inmiddels al een gat geslagen en dat was voor mij niet meer dicht te rijden en dus was het rijden voor plek 2. Dit weten te behouden. Uiteindelijk wel tevreden maar stiekem op meer gehoopt. Een hele mooie ervaring met Team NL