Leonie Bentveld

Geen NK!

Het seizoen is ten einde.
Lange tijd was er nog hoop dat het NK doorgang zou vinden in Hoogeveen maar helaas, het gaat niet door. De organisatie krijgt geen toestemming van de overheid.

Lange tijd hou je hoop dat het door kon gaan maar misschien was dit wel tegen beter weten in.
Ook kan ik dus, na 4 jaar op rij Nederlands kampioen geweest te zijn, mijn titel niet verdedigen.
Dit maakt het extra zuur.
De renners die in dezelfde categorie blijven rijden mogen de titel een jaar langer dragen maar omdat ik mijn laatste titel bij de nieuwelingen heb gehaald en ik nu bij de junioren rij gaat dit voor mij niet op en mag ik dus niet in het rood wit blauw rijden.
Dit betekent voor mij dat ik nu eerst de rust in ga en daarna ga ik mij focussen op nieuwe doelen voor het komende seizoen.