Leonie Bentveld

Bezoek aan Eyewish Haren en de Fotofabriek

Aangezien de corona helaas nog niet voorbij is en ik, samen met mijn team, wel veilig naar de wedstrijden moet is de Fotofabriek bereid gevonden om ons te voorzien van mondkapjes met mijn eigen logo.Gistermiddag mocht ik deze in ontvangst nemen.

Ook heb ik gisteren nog een bezoek gebracht aan mijn vaste sportbrillen supplier én sponsor Eyewish Haren. Voor eigenaar Erik Geersing had ik nog een mooie actiefoto van mijzelf meegenomen en van hem kreeg ik de nieuwste Bollé sportbril, de Lightshifter, met de nieuwste meekleurende glazen. Deze glazen passen zich nog sneller aan aan de wisselende omstandigheden en dat is voor bij het veldrijden echt ideaal want het ene moment fiets je vol in de zon en daarna duik je het bos weer in. Dan is het echt prettig dat de glazen zich supersnel aanpassen.