Leonie Bentveld

Finale Helen100trophy (B)

Vandaag de finale van de Helen100trophy gereden op de campus van de universiteit van Brussel. Bij het parcours verkennen bleek al dat het een zeer technisch rondje was met verraderlijke stukken want het had vrijdag de hele dag geregend. De start was niet echt goed en ik ging als 10e het veld in. Op het parcours met veel grasstroken, gladde stukken en schuine kanten wist ik in de eerste ronde goed naar voren te komen. Net voor de eerste doorkomst had ik de tweede positie te pakken. Deze positie wist ik tot de finish vast te houden. Ik mocht dus voor zowel de wedstrijd van vandaag alsook voor het eindklassement van de Helen100trophy op de tweede podiumplek staan. Omdat de wedstrijd bij de Universiteit van Brussel werd gehouden kregen de winnaars een echte afstudeerhoed uitgereikt. Zeer tevreden over mijn uitslagen en na 2 weken in België te hebben rondgetrokken, kan ik weer huiswaarts keren.