Leonie Bentveld

Nationale veldrit/regionale kampioenschap N/O Dalen

Na een tijdje niet fit te zijn geweest vandaag mee gedaan in Dalen aan de nationale veldrit wat tevens het regionale kampioenschap voor noord/oost is. Aan de start verschenen, naast de junior-vrouwen, ook de amateur, belofte, en elitevrouwen. Voor het klassement van de nationale veldrit deden alle dames mee en voor het Regionaal Kampioenschap hadden we als junior-vrouwen een eigen klassement. Omdat ik mij vooraf niet ingeschreven had moest ik achteraan starten. Mijn start was heel goed en zodoende ging ik als 5e het veld in. In het veld kon ik al snel opschuiven en de kop overnemen. Vooral de balkjes kon ik snel nemen en daardoor ook een gat slaan met de nummer 2. Zodoende kon ik met een redelijke voorsprong over de finish komen. Voor beide klassementen mocht ik dus de hoogste trede op het podium betreden.